Silifke Belediye Başkan Vekili Mehmet Kafes ve Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Savar, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla, Silifke’de görev yapan yerel ve ulusal Basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.

Göksu Otel Restaurant'ta basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Vekili Mehmet Kafes, Silifke Belediyesi'nin ilçede hayata geçirmek istediği hizmet ve projeler hakkında da bilgiler verdi. Kafes “Haber, düşünce ve bilgiyi doğru ve tarafsız bir şekilde kamuoyuna ileten basın, farklı fikirlerin dile getirilmesine ve tartışılmasına imkan sağlamaktadır. Basın kuruluşları halkımızın doğru bilgilendirilmesinde, yapılan kamu hizmetlerinin, alınan tedbirler ve getirilen yeniliklerin kamuoyuna yansıtılmasında gösterdikleri hassasiyet ile haber alma hakkının en iyi şekilde kullanmasına da vesile olmaktadır. Önemli bir görevi üstlenen ve vatandaş ile devlet arasındaki iletişimi güçlendiren basınımız, ülke menfaatlerini, kamu düzenini, toplumsal dinamikleri ve mesleğin gerektirdiği ahlaki değerleri göz ardı etmeden sorumlu bir yayıncılık anlayışı içinde özveriyle çalışmaktadır. Günümüzde basınımız gelişen teknolojiyi etkin bir şekilde kullanarak, çağın teknik imkan ve düzeyine uyum sağlamış, ulusal ve yerel düzeyde memnuniyet verici bir gelişme göstermiştir. Tüm basın çalışanlarımızın Basın Bayramı'nı kutluyorum." dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Savar da basın çalışanlarıyla ilçenin geleceği için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını vurguladı. Gazeteciler ise kendilerini unutmadıkları için teşekkürlerini dile getirdi.