İstanbul'u etkisi altına alan şiddetli fırtına ve kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Silivri’de şiddetli fırtına nedeniyle, bir işyerinin çatısı otomobilin üzerine uçtu. Araç içerisinde bulunan 2 kişi yaralandı. Vatandaşlar tarafından yaralanan şahıslardan birisi hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 13.30 sıralarında ilçe merkezinde geçen E-5 yanyol üzerinde Edirne istikameti yönünde meydana geldi. Üç katlı işyerinin çatısı şiddetli fırtına nedeniyle uçtu. Çatıdan kopan parçalar bu sırada yolda geçen bir aracın üzerine düştü. Araçta bulunan 2 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar vatandaşlar tarafından hemen çevre hastanelere kaldırdı. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik önlemi alırken itfaiyede yolu açmaya çalıştı.

Hasar gören araçta bulunan vatandaş, ''Annem hastanede yoğum bakımdaydı. Hastaneye gidiyorduk. Nalburun önünde geçince çatı uçarak bizim arabamızın üstüne düştü. Büyük bir gürültü ile düşen çatı yüzünden abim yaralanarak hastaneye kaldırdık. Benim de küçük hasarlı bir yaram var.'' şeklinde konuştu