DENİZLİ (AA) - PTT 1. Lig'de sahasında Alima Yeni Malatyaspor'u 2-0 yenen Denizlispor'un teknik direktörü Ümit Metin Yıldız, "Kazanmak isteyen, kazanma hırsı olan ve bunu sahaya yansıtan bir takımdık." diyerek, önemli bir galibiyet aldıklarından söyledi.

Yıldız, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, sahada maç boyunca çok iyi mücadele sergilediklerini ifade ederek, galibiyetten dolayı futbolcularını kutladığını belirtti.

Maçın büyük bir bölümünün istedikleri gibi geçtiğini dile getiren Yıldız, şunları kaydetti:

"Maça gerçekten çok iyi başladık. Kazanmak isteyen, kazanma hırsı olan ve bunu sahaya yansıtan bir takımdık. İlk yarının sonlarına doğru attığımız golle soyunma odasına moralli gittik. İkinci yarıda etkili oyunumuzu sürdürdüğümüzü düşünüyorum. Emeklerine saygı duyduğumuz ve sevdiğimiz futbolcu kadrosuna sahibiz. Bu bizi gerçekten çok mutlu ediyor. Futbolcularımız bugün emeklerinin karşılığını galibiyetle aldılar. Önemli bir maçı kazandığımız için mutluyuz."

Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz ise maçın ilk yarısında istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını belirterek, "İkinci devre toparlandık ve baskılı oynamaya başladık. Pozisyonlarımız da vardı fakat değerlendiremedik. Mağlup olduk, üzüntülüyüz. Denizlispor'u tebrik ediyorum" diye konuştu.