Resmi Gazete'de yayımlanan son Valiler Kararnamesi'yle Sinop'a vali olarak atanan Kayseri Talas Kaymakamı Yasemin Özata Çetinkaya, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'na veda ziyaretinde bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Palancıoğlu, Yasemin Özata Çetinkaya'ya Sinop Valiliği görevinde başarılar dileyerek, kendisiyle yaklaşık 5 yıldır çalıştıklarını söyledi. Başkan Palancıoğlu, kendisinin Sinop'ta başarılı hizmetler yapacağına inandığını belirterek, "Sizin adınıza sevindik, kendi adımıza üzüldük. Uyumlu şekilde bir çalışma ortamımız vardı. Verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum. Sinoplulara hayırlı olsun. Türkiye'nin üçüncü kadın valisi olarak başarılı olacağınıza inanıyorum." dedi.

Atamanın kendisi için sürpriz olduğunu ifade eden Yasemin Özata Çetinkaya ise "Talas'ta görev yaptığım sürece belediye ile çok uyumlu bir çalışma sergiledik. Bundan sonra da çok daha iyi hizmetlere imza atacağınıza eminim. Atamayla ilgili çok istekli değildik ama böyle güzel bir değişiklik yeni güzellikleri de inşallah beraberinde getirir. Tabi Talas'tan, Kayseri'den görev yaparak gitmek bizim için iyi bir referans. Gerçekten Kayseri, Talas çok önemli şehirler." diye konuştu. Konuşmaların ardından Başkan Palancıoğlu, Kaymakam Çetinkaya'ya kahve fincanı takımı hediye ederek çiçeklerle uğurladı.