Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, terör örgütüne yönelik operasyon sırasında 1 askerin şehit olduğu, 1 asker ve 2 geçici köy korucusunun yaralandığı belirtildi.

TSK'dan yapılan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi, "12 Ekim 2015 tarihinde Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla başlatılan operasyon esnasında, Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristlerce açılan taciz ateşi sonucunda kahraman bir silah arkadaşımız şehit olmuş, kahraman bir silah arkadaşımız ve kahraman iki gecici köy korucumuz da hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Yaralılar derhal helikopter ile Şırnak Asker Hastanesine tahliye edilerek tedavilerine başlanmıştır.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu hain saldırılarda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, saldırılarda yaralanan kahraman silah arkadaşımız ve geçici köy korucularımıza acil şifalar temenni ediyoruz."