Şişli'de bugün bir banka şubesinde meydana gelen soygun olayı güvenlik kamera kayıtlarına saniye saniye yansıdı.

Şişli'de kapşonlu montu, gözlüğü ve hastane maskesi ile bir banka şubesine giren soyguncu, önce silahını doğrulttuğu güvenlik görevlisini etkisiz hale getirmişti. Ardından güvenlik görevlisinin silahını alarak yöneldiği gişede görevliden kasada bulunan paraları alarak hızla olay yerinden uzaklaşmıştı.

Olayın hemen ardından, görgü tanıklarının da verdikleri eşgal doğrultusunda Dolapdere ışıklarda bir ticari taksi içinde Osman A. isimli şüpheli, motorize polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştı. Şüphelinin, bankadan aldığı 29 bin Euro, 19 bin Dolar ve 87 bin lira da beraberinde ele geçirilmişti.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği'ne götürülen şüphelinin, bankayı soyma anı, bankanın güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Bu görüntülerde soyguncu Osman A.'nın bankaya giriş, güvenlik görevlisini etkisiz hale getirme, görevlinin silahını alma, gişeye ilerleme. silahını insanlara doğrultma ve gişe görevlisinden paraları alma anı da bütün ayrıntıları ile kamera kayıtlarına yansıdı.