Sivas’ta iki kişi arasında yaşanan bıçaklı ve silahlı kavgada 3 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulansla hastanelere kaldırıldı.

Olay Atatürk Caddesi dört yol kavşağında meydana geldi. Saat 16.00 sıralarında yaşanan olayda pastane işletmecisi Bahadır Y.(34) ile kahvehane işlettiği belirtilen Furkan G.(27) arasında bilinmeyen bir nedenle çıktı. Kavgada Furkan G., Bahadır Y.’yi bıçakladı. Bahadır Y. ise silahıyla ateş ederek Furkan G.’yi yaraladı. Kavga sırasında kaldırımdan geçen Vural K. ise silahtan çıkan kurşunla bacağından vuruldu.

Silahla yaralanan ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilen Furkan G., olay yerine gelen ambulansla Medicana Hastanesine kaldırıldı. Bıçakla yaralanan Bahadır Y. ile kurşunun isabet etmesi sonucu yaralanan Vural K., Numune Hastanesinde tedavi altına alındı. Sağlık ekipleri yaralıları, toplanan kalabalık nedeniyle ambulansa götürmekte zorlandı.

Olay sonrası polis ekipleri kavşağa bağlanan yolları trafiğe kapattı. Meraklı kalabalığı dağıtmakta ise güçlük çekti. Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan da olay yerine gelerek bilgi aldı. Polis ekipleri yaptığı incelemede olay yerinde 9 el ateş edildiğini tespit etti. Etrafa dağılan mermi çekirdekleri ekipler tarafından toplanarak incelendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.