Gaziantep’te sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 77 yaşındaki Şefika Tozluoğlu (77) hayatını kaybederken, eşi Ali Tozluoğlu(77) ile 18 yaşındaki torunu Şefika Özdemir zehirlendi. Yaralılar hastanede tedavi altına alındı.

Zeytinli Mahallesi 74. Sokak'taki 3 katlı binanın en üst katında oturan Ali ve Şefika Tozoğlu çifti ile torunları Şefika Özdemir, karbonmonoksit gazından zehirlendi. Sabah saatlerinde yakınları kapının açılmaması üzerine polise haber verdi. İhbar üzerine eve gelen polis, çilingir yardımıyla kapıyı açarak girdikleri odada yaşlı çift ile torununu hareketsiz buldu. Sağlık ekipleri yaptığı ilk müdahalede Şefika Tozluoğlu’nun yaşamını yitirdiğini belirledi. Sobadan sızan gazdan zehirlenen Ali Tozluoğlu ve torunu Şefika Özdemir ise yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Şehitkamil Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ölen yaşlı kadının yakınları, gözyaşlarına hakim olamadı. Ali Ali Tozluoğlu’nun hayati tehlikesinin devam ettiği, torunu Şefika Özdemir’in ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Karbonmonoksit gazından hayatını yitiren yaşlı kadının cenazesi, otopsi yapılmak için Gaziantep Adli Tıp Kurumu Merkezi’ne kaldırıldı.