Bursa’nın Mudanya ilçesine bağlı Söğütpınar Mahallesi sahilinde akrabaları ile serinlemek için denize giren 4 gençten biri boğuldu. Boğulan gencin cansız bedenine bir gün sonra ulaşıldı.

Bayramın ikinci günü piknik yapmak için akrabaları ile Bursa’dan Mudanya’nın Söğütpınar Mahallesi sahiline gelen 4 genç, bir müddet sonra denizde serinlemek istedi. Akrabaları Tolga Kartal (27), Güven Özcan (27), Oğuz Özcan (38) ile birlikte dalgalı denize giren 24 yaşındaki Koray Kartal, kısa bir süre sonra dalgalar arasında kayboldu. Gençlerin yardım çığlıklarını duyan çevre sakinleri hemen Sahil Güvenlik ile bölgedeki Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi cankurtaran timine haber verdi. Denize giren cankurtaranlar üç kişiyi kurtarırken, gençler, sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahaleleriyle hayata döndürüldü. Geç saatlere kadar denizde yapılan aramada ise Koray Kartal’a ulaşılamadı.

Kurtarma ekipleri, sabah saatlerinde yeniden başlattıkları çalışmalarda Kartal’ın cansız bedenine ulaştı. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.