Adana’da yaşanan silahlı çatışmada 1’i kadın 2 kişi yaralandı. Konula ilgisi olmayan 47 yaşındaki Hamdiye Ö.’ gözü ile omuzuna isabet eden kurşunlarla yaralandı.

Olay, merkez Seyhan İlçesi Gülbahçesi Mahallesi, 13066 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, henüz bilinmeyen bir sebepten uzun namlulu silah ve tabancalarla iki taraf arasında çıkan çatışma neticesinde 44 yaşındaki Sabri B. ile Hamdiye Ölker yaralandı. İki yaralı Özel Güney Adana Hastanesi’ne kaldırıldı. Çatışma sonrası olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Akrep, panzer ve özel hareket polisleri çevrede geniş güvenlik tedbiri aldı. Sokakta çok sayıda Kalaşnikof marka tüfeğe ait ve bir tabancaya ait boş kovan bulundu. Sokak, giriş ve çıkışları kontrol altında tutulurken polis, zanlıların yakalanması için mahallede operasyon başlattı.

Hastaneye kaldırılan ve kör kurşuna kurban gittiği belirtilen Hamdiye Ö. ise özel bir araçla Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’ne sevk edildi.

Gözyaşlarına boğulan Hamdiye Ö.’nün bir yakını, “Ben olay sırasında evde değildim, kızı oradaymış. (Halam) namaz kılarken kurşun isabet etmiş, bu olaylarla ilgisi yoktur.” dedi.
Bir başka yakını ise, “(Hamdiye Hanım) öz amcamın eşi. Ben görmedim. Namaz kılarken vurulduğunu duyduk. Hastaneye koştum.” ifadelerini kullandı.