CHP’li Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, şantiyelerde çalışan işçilere, Siz üzerinize düşenin en iyisini yapın, biz de size imkanlarımızı zorlayarak en iyisini verelim dedi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, önce temizlik ve yol şantiyelerine, ardından Park ve Bahçeler Müdürlüğüne giderek işçilerle görüştü. Çalışanlardan işlerini en iyi şekilde yapmalarını isteyen Başkan Çetin, "Bir anlamda kölelik düzeni demek olan taşeron işçiliğine karşı bir belediye başkanı olduğumu biliyorsunuz. Biz şartlarımızı ve imkanlarımızı zorlayarak, başka yerlerdeki taşeron işçilerinden daha iyi şartlarda çalışmanız için çaba gösteriyoruz. Gelin bu kölelik düzenine hep birlikte son verelim." diye konuştu.

Bundan sonra daha çok şantiyelerde emekçilerle iç içe olacağını belirten Çetin, "Sizden ilk dileğim; Çukurova’yı daha da yeşil ve parkları çok ve tertemiz hale getirmeniz. İkincisi de işinize gönülden bağlı olup Çukurova Belediyesi’yle gurur duymanız. Sizlerden kendi iyiliğiniz için bir destek daha istiyorum: Lütfen bize destek olun, el ele verelim ve bu taşeron işçiliğe son verelim. Bu bir kanun meselesidir ve taşeron ancak biz iktidar olursak sona erer." dedi.