Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), 'Başkan Savaş Hatay'ı Dinliyor' projesi kapsamında halkın talep ve şikayetlerini dinleyecek 'HBB Sosyal Doku Ekibi'ni kurdu.

Yerinde yönetim ve yerinde hizmet anlayışını daha aktif halde sürdürmek amacıyla 28 kişiden oluşan ekip, 15 ilçedeki bütün mahalleleri kapı kapı dolaşacak.
HBB'nin ulaşımdan altyapıya, asfaltlamadan sosyal ve kültürel alana kadar projelerini halka anlatacak ekipler, bunun yanında halkın sorunlarını ve taleplerini yerinde tespit edecek ve en kısa sürede çözüme kavuşturulmasını sağlayacak.

Yapılan çalışmayla ilgili açıklamalarda bulunan HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, hayata geçirilen projeyle birlikte Hatay halkının sorun ve taleplerine daha kolay ulaşılacağını ve çözüme kavuşturulacağını vurguladı. Savaş, "Yerinde yönetim ve yerinde hizmet anlayışımız ile tüm ilçelerimizi kapı kapı dolaşacak olan Sosyal Doku Ekibimiz hemşehrilerimizin sıkıntılarını yerinde dinleyecek, notlarını alacak ve bizlere aktararak çözüme kavuşturacağız. Böylece yola çıkan ekibimizle birlikte Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Hemşehrilerimize kulak vermek ve hizmet etmek için varız." dedi.