Milli İttifak Erzurum milletvekili adaylarından Atik Ağdağ, seçim çalışmaları kapsamında Tortum, Uzundere, Olur ve Şenkaya'da seçmlenlerle buluştu. Ağdağ, ülkede işsizliğin kanayan yara olduğunu ancak iktidar partisi mensuplarının torpille işe yerleştirildiğini dile getirdi.

Saadet Partisi milletvekili adayı Atik Ağdağ, seçim çalışmalarında en çok gençlerle ilgileniyor. Gençlerin, ülkenin geleceği olduğunu hatırlatan SP'li Ağdağ, "Onları çok önemsiyorum. Ancak gençlerimiz gelecekten oldukça kaygılı. Görüyorum ki gençler işsiz. Üniversite ve lise mezunu işsiz gençlerle çok karşılaşıyoruz. Geleceğe yönelik iş ve gelecek kaygıları oldukça fazla. Erzurum'da iş gücü oluşturacak yatırım olmadığı için gençler işsiz. Gençler iş istiyor. Aş istiyor. İyi bir gelecek istiyor. Gençler ülkenin iyi yönetilmediğini açık yüreklilikle söylüyorlar. Halkımız çevresini ve akrabalarını zengin eden yönetici istemiyorlar." diye konuştu.

Her yerde atanamayan işsiz öğretmenlerle karşılaştığını ifade eden Atik Akdağ, şöyle konuştu: "Okullarda vekil çalışan öğretmenlerle karşılaşıyoruz. Hangisine dokunsak 'bin ah' işitiyoruz. Bir taraftan iktidarın bakanlarının oğulları, yakınları, ihaleden ihaleye koşarken, mazlum halkımızın çocukları işsiz geziyor, şehre yatırım bekliyor. Oluşturduğumuz Milli İttifak'ın gençler arasında büyük yankı uyandırdığını görmekteyiz. Gençler biz demeden bu seçimde Saadet Partisini destekleyeceğiz diyorlar. 7 Haziran seçimlerinde Milli İttifak'ın temsilcisi olan Saadet Partisine oy vereceklerine dair söz veriyorlar. İnşallah seçilince halkımızın dertlerini meclise taşıyacağız. Mecliste gençlerin ağabeyileri olacağım. İşsiz gençlerimizin, atanamayan öğretmen kardeşlerimizin dertlerini çözmeye çalışacağım."