Sadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, seçim ziyaretleri kapsamında Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği'ne (MÜSİAD) nezaket ziyaretinde bulundu.

SP Lideri Kamalak, Sütlüce'deki MÜSİAD Genel Merkezi'nde Başkan Nail Olpak ile görüştü. MÜSİAD yönetim kurulu üyelerininde hazır bulunduğu Kamalak, Olpak görüşmesi basına kapalı gerçekleşti. Görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan Kamalak, Türkiye ve dünyanın genel durumu hakkında görüş alış verişinde bulunduklarını belirterek, "Hem Türkiye'nin, hemde dünyanın genel durumu üzerinde görüş alış verişinde bulunduk. MÜSİAD bizim için, Türkiye için milli görüş bakımından her yönüyle değerli, önemli bir kuruluştur. Bize zaman ayırdıkları için, aynı zamanda iktisadi alanda enforme ettikleri için teşekkür ediyorum." dedi.

MÜSİAD Genel Başkanı Olpak da "Sayın genel başkan ve çok değerli arkadaşlara bu nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Güzel bir değerlendirme fırsatı bulduk. Hem Türkiye hem de dünya hakkında bazı konuları kendi aramızda görüş bildirdik. Katılımından dolayı teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.