Saadet Partisi Batman Milletvekili adayı İbrahim Güneş, şer odaklarının AK Parti’ye karşı birleştiği, buna karşı tüm Müslümanların AK Parti’ye destek vermesi gerektiği iddiası üzerine siyaset geliştiren AK Parti’nin Müslümanları aldattığını söyledi. Güneş, “Eğer söylediklerinde samimi iseler, eğer zerre kadar dürüstseler iktidar olma uğruna ülkeyi peşkeş çektikleri İslam düşmanı, Müslüman katili ABD ve NATO’dan Türkiye’yi temizlemesi gerekir.” dedi.

Adana İncirlik Üssü ile sürekli Türkiye’nin gündemine gelen NATO’nun Türkiye’de onlarca radar ve askeri üssünün bulunduğunu anlatan Güneş, “Adana, Diyarbakır ve Malatya’da üsleri olan NATO’nun sadece buralarda değil, diğer birçok yerde kara, deniz ve hava üsleri vardır. İşgal altındaki Irak’ta bile Türkiye’de olduğu kadar ABD üssü bulunmuyor. Hazırlanan bir rapora göre İzmit, Balıkesir, Eskişehir, Konya, Ankara, Malatya ve Erzurum’da ABD’nin nükleer silah depoları yer alıyor. Türkiye’nin 40’a yakın noktasında ise ABD’nin irili ufaklı üsleri ve NATO radarlarıyla ülke sarmalanmış durumda. Bu üslerde CIA ajanlarının yoğun şekilde bulunduğu ifade ediliyor. Birçok bölgemizde NATO üssü bulunmaktadır ancak bunların birçoğunun yerleri gizlidir. Mardin’de bulunan NATO üssü tarihi bir kalenin restorasyonu sırasında ortaya çıktı. Gizli tutulanların dışında NATO’nun 28 tane üssü var burada.”

“HÜKÜMET NATO’DAN MEDET UMAR HALE GELDİ”

Son günlerde Rus savaş uçakları ile yaşanan sınır ihlalleri konusuna da değinen Güneş, şunları kaydetti: “Saadet Partisi olarak hükümeti Suriye konusunda uyardık. Savaş kapımıza geldi dayandı. Durdursanıza ne bekliyorsunuz? NATO’yu bekliyorlar. NATO dediğin baba katillerinin oluşturduğu birlik. Osmanlı’yı bunlar yıkmadı mı? Şimdi onlardan medet bekliyorlar. Türkiye’ye saldırı NATO’ya saldırıymış. Tersini söylemek daha doğru aslında. NATO için vatan evlatlarını şehit verdik. Biz Suriye’deki olaylar başlar başlamaz oraya gittik ve Esad’ı makamında uyardık. Türkiye’de hükümeti uyardık. Başbakanımızı, Dışişleri Bakanı olduğu zaman uyardık. ‘Esadcı’ dediler bize. 300 bin Suriyeli kardeşimiz hayatını kaybetti. Yüzlerce ceset sahillerimize vurdu. 8 milyon Suriyeli yerinden yurdundan oldu. 3 milyon Suriyeli kardeşimiz kendi ülkesini terk etti. Bunların birçoğu Türkiye’de. Bu kardeşlerimiz şehirlerimizde dilenmek zorunda kaldı. Zaman bizleri haklı çıkardı. Bu barışı ancak biz sağlarız. Güneydoğu’da bizden başkası barış ve güvenliği sağlayamaz. Hükümeti bile kurmaktan aciz kalan bu dört parti Türkiye’yi mi idare edecek? Çare Saadet Partisi’dir.”