Usulsüz dinleme operasyonunda gözaltına alınan Eski TİB Başkanvekili Osman Nihat Şen'in eşi Hikmet Şen, “Eşimin üzerine atılan bir iftira vardır. Şuan size de söyleyebilirim. Ama bu sizin suç işlediğinizi göstermez. Suçluluğu ispatlanana kadar herkes suçsuzdur, benim eşim de suçsuzdur.” dedi.

Osman Nihat Şen’in eşi Hikmet Şen, eşinin Gölbaşı Adliyesi önünde gözaltına alınmasının ardından basın açıklaması yaptı. Şen, “Kendisi benim tanıdığım en dürüst insandır. Buna Allah da kul da şahit. Haksız, hukuksuz ya da amirlerinden izin almadan onların bilgisi haricinde hiçbir iş yapmamıştır, bu da böyle biline. Eşimin üzerine atılan bir iftira vardır. Şuan size de söyleyebilirim. Ama bu sizin suç işlediğinizi göstermez. Suçluluğu ispatlanana kadar herkes suçsuzdur. Benim eşim de suçsuzdur. Ama şuan anlayamadığım bir garabet yaşanıyor. Basın açıklaması yapmasına izin verilmedi, az önce hepinizde şahit oldunuz. Herkes üzerine geldi, polisler, başka sivil görevliler, kim olduğunu bilmediğim. Açıklama yapmasına izin vermediler. Kendi ayağıyla adliyeye geldiği halde.” diye konuştu.

“POLİS MİNİBÜSÜNE BİNDİRİP İÇERİ ALDILAR, ŞOV YAPTILAR”

Eşi ile ilgili suçlamaların ne olduğunu bilmediğinin altını çizen Şen, “Suçlamaların ne olduğu eşime bildirilmiyor. Mahkemede kendisi öğrenecek ne olduğu. Böyle garip bir durum. Avukatına bile verilmedi. Kendi avukatıyla geldi, aracı içine alınmadı, polis minibüsüne bindirip içeri aldılar, şov yaptılar.” şeklinde konuştu.