* Hayatını kaybeden Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın naaşı vefat ettiği hastaneden çıkarıldı. Efsane Başkan Seba'nın cenazesi şu dakikalarda Dolmabahçe Camii'nde...

SON KEZ EVİNE GÖTÜRÜLDÜ

Siyah-beyazlı camianın efsane ismi, cenaze aracıyla evinin bulunduğu Beşiktaş semtine götürüldü. 

Seba'nın evinin yer aldığı sokakta polis ekipleri sabahın ilk saatlerinden itibaren güvenlik önlemleri aldı. Bu arada evlerin camlarına asılan Beşiktaş bayrakları dikkat çekti.

Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın naaşı 10:15 sularında evinin önüne getirildi. Burada Seba'nın komşularından ve sevenlerinden helallik alındı. 

Daha sonra cenaze aracı Beşiktaş kulüp binasına doğru yola çıktı. Yol boyunca Seba'yı sevenler alkışlarla efsane başkana veda etti. 

İKİNCİ DURAK AKARETLER

Süleyman Seba'nın naaşı 10:30'da Akaretler'deki kulüp binasına getirildi. Burada da Seba için helallik alındı. Seba'nın naaşını taşıyan cenaze aracı daha sorna Vodafone Arena'ya hareket etti.

12:00'de inşaatı devam eden Vodafone Arena'da düzenlenecek tören öncesinde Beşiktaş taraftarları, Beşiktaş semtindeki kartal heykelinin önünde toplanmaya başladı. Fenerbahçe ve Galatasaraylı taraftarlar da formalarıyla kartal heykelinin önüne gelerek ezeli rakiplerinin acılarına ortak oldu. 

Beşiktaşlı taraftarlar, heykelin önünden Vodafone Arena'ya yürüdüğü sırada "Bu gece gözyaşımı kimse silmesin, babalara ölüm yakışmaz Seba, unutursak kalbimiz kurusun bizim, Beşiktaş'ın babası Süleyman Seba" şeklinde tezahüratta bulundu. 

CENAZE VODAFONE ARENA'YA ULAŞTI

Saat 11:25'te Süleyman Seba'nın cenazesi Vodafone Arena'ya getirildi. Bu sırada taraftarlar da statta yerini aldı ve tezahüratlarda bulundu.

Beşiktaş Futbol Takımı, teknik heyet, siyah-beyazlı kulüp çalışanları, basketbol ve voleybol takımı sporcuları Vodafone Arena'da yerini aldı. Ayrıca Süleyman Seba ile birlikte çalışan İngiliz teknik adam Gordo Milne de tören için statta yerini aldı.