Sultanbeyli’de polis merkezine yönelik saldırı düzenlendi. Saldırıda polis merkezinde büyük çapta maddi hasar oluştu. İlk belirlemelere göre 5’i polis, 10 kişi yaralandı. Karakol önündeki araçların da yandıkları görüldü.

Sultanbeyli'de Fatih Polis Merkezi Amirliği’ne kimliği belirsiz kişilerce saat 01.00 sıralarında, iddialara göre bombalı saldırı düzenlendi. Saldırı sonucu üst katı lojman olarak kullanılan 3 katlı karakolda büyük çapta hasar oluştu. İddialara göre, patlama sonrası saldırganlarla polis arasında çatışma çıktı. Polis merkezi önündeki araçlar da patlamanın ardından yanmaya başladı. Alev alev yanan araçlar olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Polis ekipleri karakol ve çevresinde geniş çaplı güvenlik önlemi aldı. Bölgeye özel harekat ve çevik kuvvet ekipleri intikal etti. İlk belirlemelere göre patlama sonrası 5’i polis, 10 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Görgü tanıkları, büyük bir patlama sesi duyduklarını ve karakol önünde yanan araçları gördüklerini aktardı. Vatandaşlar, olay yerinde yaralılar olduğunu ve hastaneye götürüldüklerini söyledi. Çevre güvenliği alan polis ekipleri olay yerinde inceleme başlattı. Polis helikopteri de havadan kontrol uçuşu yaptı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.