Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kaymakamlık binası önünde unutulan şüpheli çanta, polisi alarma geçirdi. Fünye ile patlatılan çantadan spor kıyafetleri çıktı.

Kdz. Ereğli ilçesindeki kaymakamlık binası önündeki duvarın dibinde sahipsiz bir çanta gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Kısa sürede Müftü Mahallesi Devrim Bulvarı üzerinde bulunan kaymakamlık binası önüne gelen polis ekipleri, yaptıkları incelemenin ardından çantanın çevresini emniyet şeridi içerisine alıp yolu çift yönlü olarak trafiğe kapattı. Gelen araçları ve yayaları geri çeviren polis, şüpheli çantaya kimseyi yaklaştırmadı. Olay yerine çağırılan bomba imha uzmanı şüpheli çantayı kurduğu düzenek sonrası fünye ile patlattı. Yapılan incelemede çantanın içerisinden forma, şort, dizlik gibi spor kıyafetleri çıktı. Polis ekipleri, fünye ile patlatılan çanta ile içerisindeki kıyafetleri poşete koyarak muhafaza altına aldı.

Şüpheli çantadan spor kıyafetleri çıkması üzerine rahat bir nefes alan polis ekipleri yolu yeniden trafiğe açıp olay yerinden ayrıldı.