Gaziantep'te bir trikotaj atölyesinde işverenini demir çubukla adeta öldüresiye darp eden Suriyeli işçi kayıplara karışırken, darp ettiği patronu hastaneden taburcu oldu.

5 gün yoğun bakımda yatan Bülent Bulduk olayın şokunu üzerinden atamazken, yaşanan dehşet anlarını anlattı.11 Kasım tarihinde Ünaldı Mahallesi'nde bulunan trikotaj atölyesi sahibi 37 yaşındaki Bülent Bulduk , yanında çalıştırdığı Suriyelinin demir çubuklu saldırısına uğramış ve ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınmıştı.

Suriyeli işçi, işvereninin cebinde bulunan 375 TL parasını da alarak kayıplara karıştı. Güvenlik kamerasına yansıyan ve görenleri dehşete düşüren görüntülerde Suriyeli işçi, 13 kez kafasına demir çubukla vurduğu patronunu ölüme terk ederek üzerine kapıyı kilitliyor.

Yoğun bakımdan çıkan 4 çocuk babası Bülent Bulduk yaşanan dehşeti üzerinden atamazken, olayı güçlükle anlattı.

Olay günü veya öncesinde işçisiyle hiçbir sorunlarının olmadığını ifade eden Bülent Bulduk, “İkimiz de çalışıyorduk ve benim arkam ona dönüktü. Birden başıma bir darbe aldım ve makineden kopan bir parçanın kafama geldiğini sandım. Darbenin şiddetiyle yerimden kımıldayamadım. Defalarca kafama vurmuş ve makinenin arasına düştükten sonra beni dışarı doğru çekip tekrardan vurmaya başlıyor. Daha sonradan Allah'ın yardımıyla bir ara kendime geldim ve telefonuma sarıldım. Sonra tekrar bayılmışım. En son ayıldıktan sonra üst kattaki arkadaşları arayarak yardım istedim. Bu sırada Suriyeli işçi iş yerinden çıkarken kapıyı da üstüme kilitleyip gidiyor. Daha sonra ben anahtarı üst kattakilere ulaştırdım ve bana yardım ettiler” dedi.

Yaşanan bu olayın ardından tek istediğinin bu Suriyeli şahsın yakalanarak gerekli cezanın verilmesi olduğunu ifade eden Bulduk , “Ben bu şahsın bir an önce bulunarak adalet önüne çıkarılmasını istiyorum. Ben ona kapımı açtım, kendisine iş verdim, ekmek verdim. Kendisi de beni bu şekilde gasp edip canıma ve malıma kast ederek kaçıyor. Bu olay benim çok ağırıma gitti ve doktorlar bile yaşamamın mucize gibi bir şey olduğunu söyledi” diye konuştu.

Bulduk'un ağabeyi Murat Bulduk ise, Suriyeli işçinin kardeşinin kafasına 13 kez demir çubukla vurduğunu hatırlatarak, “Kardeşime ölmesi için vuruyor ve başında ölmesini bekliyor. Cebindeki paraları alıp hiçbir şey olmamış gibi buradan ayrılıyor. Bunlar da yetmiyor kardeşimin üzerine kapıyı da kilitleyerek resmen ölüme terk ediyor. Bu şahıs bir haftadır burada çalışıyordu ve kardeşim çok iyi niyetli bir şekilde onun yemesi, içmesi ve kalacak yerine kadar sağladı. Yani kardeşim onu elleriyle besledi ama onun bu yaptığı insanlık dışıdır. Kardeşim 5 gün yoğun bakımda kaldı ve ölümle pençeleşti. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, İçişleri Bakanımıza ve Bakan hemşehrimiz Fatma Şahin'den bu tür olaylara karşı ciddi önlemler almalarını istirham ediyorum. Gözü dönmüş bu tür Suriyeliler canımıza, malımıza kast ediyor ve belki yarın başkalarının namusuna bile kastedebilirler. Biz bu insanları aramızda istemiyoruz. Bununla ilgili mutlaka ciddi tedbirler almalarını istiyoruz” dedi.