Suriye’deki iç savaştan kaçarak Gaziantep’e sığınan 4 çocuk annesi Güllü Hassan'ın (32), kocası Hüsam Hassan (39) tarafından dövülerek öldürüldüğü iddia edildi. Eşinin sehpadan düşerek öldüğünü ileri süren koca Hüsam Hassan, polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, akşam saatlerinde Yukarıbayır Mahallesi 6 nolu Sokak üzerindeki bir ikamette meydana geldi. İddiaya göre Suriye uyruklu Hüsam ile eşi Güllü Hassan henüz belirlenemeyen bir sebeple tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine koca Hüsam, eşini feci şekilde dövdü. Çocukların çığlıkları üzerine eve gelen ev sahibi, polis ve 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Kadının yüzünde darp izlerini belirleyen sağlık ekipleri, 4 çocuk annesi kadının öldüğünü tespit etti. Eşinin sehpadan düşerek öldüğünü ileri süren koca Hüsam Hassan ise polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne götürüldü. Bir terzide çalışan ailenin 10 yaşındaki kızı Eme Hassan, eve geldiğinde annesinin cansız bedeni ile karşılaştı. Annesini kanlar içinde gören küçük kız, gözyaşlarına hakim olamadı.

Olay Yeri İnceleme ekiplerinin işlemlerinin ardından Suriyeli kadının cenazesi otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.