Batman’da düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinde, bir çevik kuvvet polisinin arkalarda kalan 3 yaşındaki Suriyeli çocuğu kucağına alarak izlettirmesi dikkat çekti.

Atatürk Parkında düzenlenen etkinlikleri izlemeye gelen Batmanlı vatandaşların yanı sıra Suriyeli mülteci çocuklarda katıldı. Bu sırada protokolün arka tarafında etkinlikleri izlemeye çalışan Suriyeli minik Yusuf’u çevik kuvvet polis memuru fark etti. Polis memurunun arkalarda kalan 3 yaşındaki minik Yusuf’u kucağına alıp alanda sahnelenen etkinliklerin tamamını bu şekilde izletmesi dikkatleri çekti. Polis memurunun bu davranışı kameralar tarafından anbe an kaydedildi.

Çocuk bayramı münasebeti ile düzenlenen etkinliler yaklaşık 2 saat sürdü. Düzenlenen program öğrencilerin, oyun gösterileri, şiir okumaları, halk oyunları gösterisi gibi çeşitli etkinliklerin sahnelenmesi ile son buldu.

Programa Vali Azmi Çelik, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Uğur Özcan, Belediye Başkanı Sabri Özdemir, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, kurum müdürler ve vatandaşlar katıldı.