Bursa’ya ‘Avrupa Şampiyonluğu’ gururunu yaşatan Büyükşehir Belediyespor Kulübü Voleybol Takımı’na bir ödül daha verildi.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü kadın voleybol takımının Cev Challenge Cup Şampiyonluğu, Türkiye’nin en prestijli konferanslarından olan Forum İstanbul Konferansı’nda ‘Ulusal Onurumuzu Uluslararası Boyuta Taşıma Başarısı Ödülü’ne layık görüldü.

Bursa ve Türkiye’nin adını Avrupa’da duyuran başarının ödülünü, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Recep Altepe aldı. Swiss Otel Bosphorus’ta gerçekleşen programda Başkan Altepe’ye ödülü, İstanbul Valisi Vasip Şahin takdim etti.

Büyük sevinç yaşadıklarını belirten Başkan Altepe, "Bursa’nın başarısı, Türkiye’nin başarısıdır. Yerel yönetimler olarak her yerde ve her alanda artık bizler de varız. Her yerde kendi markalarımızla sokaklara iniyoruz. Tek amacımız hizmet. Yaptığımız yatırımların meyvesini topluyoruz artık. Bugün de gençlerimize ve spora hizmetlerimizin neticesinde, voleybolda Avrupa şampiyonu unvanı alarak sevinçle yaşıyoruz. Bizleri bu onurlu ödüle layık görenlere, sporcularımız ve Bursa adına teşekkür ediyorum." dedi.