Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde meydana gelen patlamada yaralanan bir kişi Batman’da özel bir hastanede tedavi altına alındı.

Yaşanan patlamada yaralananlardan Özlem Tunç’u tedavi altına alındığı hastanede ziyaret eden HDP Batman Milletvekili Saadet Becerikli, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Samsun’dan Suruç’a gelen grupta yer alan Özlem Tunç, yaşadığı korku dolu anları gözyaşları içerisinde şöyle anlattı: “Samsun’dan arkadaşlarla birlikte Suruç’a geldik. Basın açıklaması yapmak için arkadaşlar konuşmaya başlayınca büyük bir gürültüyle bir patlama sesi duyduk. Yanı başımdan bir ateş yükseldi. Sağımda ve solumda bulunanların hepsi yerde parçalanmıştı. Çok ağır yaralılar da vardı. Bu patlamanın kim tarafından yapıldığını biliyoruz. Dün de yaptılar, bugün de yaptılar ve yarın da yapacaklar. Ama yine biz batıdan Kürt halkıyla bir barış olsun istiyoruz. Ne yaparlarsa yapsınlar o barışı sağlayacağız. Halkları kendi haline bıraksalar çok iyi bir dayanışma olacak. Omuz omuza dayanışmamız devam edecek.”

Milletvekili Becerikli, Tunç’a geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, yaşanan olayla ilgili araştırmaların yapıldığını kaydetti.