Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde kendisini sıkıştırdığını iddia eden otomobil sürücüsü, kamyon sürücüsünü yaklaşık 1 kilometre kovaladıktan sonra aracını önüne kırarak durdurdu. Otomobil ve kamyon sürücüleri arasındaki tartışmayı olay yerine gelen trafik ekipleri sona erdirdi. Takograf kayıtlarında 100 km. hız yaptığı tespit edilen kamyon sürücüsüne 390 TL ceza kesildi.

Olay, Göçmenler kavşağında meydana geldi. İddiaya göre Kepez istikametinden çarşı istikametine giden 34 ZP 0373 plakalı otomobil sürücüsü Menderes Şişli, Solak köyü yol ayrımında kendisini sıkıştırdığını iddia ettiği İsmail T.'nin kullandığı 67 TP 370 plakalı kamyonu takibe başladı. Yaklaşık 1 kilometre sonra Göçmenler kavşağına gelen otomobil sürücüsü kamyonu, aracını önüne kırarak durdurdu.

Arabadan inen Menderes Şişli "Sen kaçla geldiğini biliyor musun? Üstüme çıkıyorsun ya" diyerek tepkisini dile getirdi. Kamyonu yol kenarına alan kamyon sürücüsü İsmail T. ise özür dileyerek, "Bu benim baba mesleği. Ben kamyonculuğu babamdan öğrendim. Burada kamyoncu olmasa bu yollarda her gün kan dökülür." diye karşılık verdi. Şişli, "Babanda mı bu şekilde araba kullanıyordu?" diyerek tepkisini sürdürdü.

Yaşanan tartışma, kamyon sürücüsünün babasının gelmesi ile daha da büyüdü. Bu sırada olay yerine gelen trafik polisi, tartışmayı sona erdirdi. Kamyonun takograf bilgilerinde yapılan kontrollerde şehir içinde 100 km. hız yaptığı tespit edildi. Sürücüye 390 lira ceza kesildi.

Eşi ve çocuğu ile Türkiye turuna çıktığı öğrenilen Menderes Şişli ise şikayetçi olmadığını söyleyerek yoluna devam etti.