Erzurum'un CHP'li Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, şehir merkezindeki hastanelerde yatarak tedavi gören hemşehrilerine çiçek ve şeker göndererek 'geçmiş olsun' dilekleri iletiyor.

Hastanelerde yatarak tedavi gören hemşehrilerini il merkezinde oluşturduğu Koordinasyon Merkezi aracılığı ile tespit eden Başkan Kılıç, onlara önce çiçek ve şeker gönderiyor, ardından 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulunuyor.

Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, "Bir belediye başkanı, vatandaşının sağlığında da, hastalığında da yanında olmalıdır. Bizim hizmet felsefemiz budur” dedi. Çat Belediye Başkanı olarak, sadece ilçe sınırlarında ikamet eden ve yaşayanlardan değil, Erzurum’un dört bir yanındaki hemşehrilerinden de sorumlu olduğunu anlatan Başkan Hikmet Kılıç, "Personelimizi bu konuda görevlendirmiş bulunuyoruz. Hastanelerde yatarak tedavi gören hemşehrilerimizi önce tespit ediyor, ardından her birine çiçek ve şeker göndererek, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Çünkü biliyoruz ki, hangi hastalıktan tedavi görüyorsa görsün, bir hasta için en önemli şifa kaynağı moraldir. Biz de hastanelerde tedavi gören Çatlı hemşehrilerimizin moralini bu bakımdan yüksek tutmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Hastanede yatarak tedavi gören Çatlı vatandaşlar ise Başkan Kılıç’ın bu yaklaşımı karşısında çok mutlu olduklarını ifade ederek teşekkürlerini ilettiler.