Adana'da 1'i silahlı 5 gaspçı, sigara dağıtım aracını gasp edip şoförü yaraladıktan sonra kaçtı. Polis, terkedilmiş halde bulduğu araçtaki piyasa değeri 60 bin lirayı bulan sigaraların başka bir araca yüklenip götürüldüğünü belirledi. Saldırganların yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Olay, merkez Seyhan ilçesi Onur Mahallesi üzerindeki bir marketin önünde yaşandı. Semt pazarının da olmasına rağmen sigara dağıtımı yapan sürücünün yanına yaklaşan silahlı gaspçı, kendisine direnen şoförü ayağına ateş ederek yaraladı. 5 kişi oldukları ileri sürülen gaspçılar, içi yabancı bir sigara markasıyla dolu aracı alarak kaçtı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yaralanan sürücüyü özel bir araçla ilk müdahale için Şakirpaşa Polis Merkezinde bekletilen ambulansa gönderdi. Burada ilk tedavisi yapılan ve ayağına sıkılan kurşunla yaralandığı belirlenen sürücü Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Bu arada, Emniyet Olay Yeri İnceleme ekipleri, gaspın yaşandığı yerde inceleme yaptı. Sokak eylemlerinin sıklıkla yaşandığı ve semt pazarının da olduğu bir zamanda gasp olayının yaşanması dikkat çekti.

Polis, sigara yüklü aracı terkedilmiş halde buldu. Yabancı markalı sigaraların başka bir araca yüklenerek kaçırıldığı belirlendi. Gaspçıların yakalanması için çalışmalar sürüyor.