Şişli’de bir aracın sıkıştırdığı iddia edilen kamyonet, durakta yolcu alan özel halk otobüsüne arkadan çarptı. Kaza sonucu sürücü, kamyonetin içine sıkışarak yaralandı. İtfaiye ekipleri tarafından aracın direksiyonu kesilerek kurtarılan sürücü, hastaneye sevk edildi.

Kaza, saat 09.30 sıralarında Piyalepaşa Bulvarı’nda meydana geldi. İddialara göre, Şişli-Vezneciler seferini yapan Selahattin Adanır’ın kullandığı otobüs, durakta yolcu aldıktan sonra hareket etti. Bu sırada, başka bir araç tarafından sıkıştırıldığı için direksiyonu sağa kıran kamyonet sürücüsü, hızla otobüse arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonetin ön kısmı içine göçerken sürücü sıkışarak yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık yarım saatlik çalışma sonrası sürücüyü sıkıştığı yerden kurtardı. İtfaiye ekipleri, yaralıyı kurtarmak için direksiyonu da kesmek zorunda kaldı. Tedaviye alınan sürücünün hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Kamyonetin aşırı hızlı olduğunu dile getiren görgü tanıkları, sürücünün itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldığını ifade etti.

Olayın nasıl meydana geldiğini polislere anlatan otobüs sürücüsü Selahattin Adanır, kaza anında otobüsün dolu olduğunu belirterek, “Duraktan çıkmak üzereyken kamyonet arkadan çarptı. Kamyonet çok hızlıydı. O kadar şiddetli vurdu ki yolculardan bazıları yere düştü.” diye konuştu.

Öte yandan kaza sonrası bir kadın olay yerine gelerek, kamyonetin içinde bulunan sürücünün oğlu olduğunu söyledi. Oğlu için endişelenen kadın, yaralının durumunun iyi olduğunun söylenmesi üzerine panikle olay yerinden ayrıldı.

Kaza nedeniyle Kasımpaşa yönünde sıkışan trafik, araçların yoldan kaldırılmasıyla normale döndü