Survivor'dan elenen güzel yarışmacı Gizem Kerimoğlu,  'Survivior 2016'dan elenen Gizem Kerimoğlu, eski takım arkadaşı Gizem Memiç'in Survivor'un başında en iyi anlaştığı ismin Nihal olduğunu, ancak Damla ile yakınlaşarak Nihal'e ihanet ettiğini savundu. 

Geçtiğimiz haftalarda Survivor adasına veda eden Gizem Kerimoğlu, son konseyde elenen Gizem Memiç'i hedef tahtasına koydu.
TV8'de yayınlanan 'Survivor Panorama' programına katılan Kerimoğlu, "Gizem Memiç, önce Nihal'le çok iyiydi. Nihal ile Damla arasındaki kavgada Nihal'in yanında oldu. Nihal gittikten sonra da Damla'yla bir şeyler paylaşmaya başladı" dedi.


Programın yorumcusu Hakan Hatipoğlu'nun "Meburiyetten mi?" sorusuna ise Gizem Kerimoğlu, "Madem arkadaşlıktan dostluktan bahsdediyorlar bunu yapmak zorunda değildi. Bana göre bu Nihal'e bir ihanettir" yanıtını verdi.ancak Damla ile yakınlaşarak Nihal'e ihanet ettiğini savundu.



Peki Gizem Kerimoğlu kimdir?

30 Ekim 1988 İstanbul Fatih doğumlu olan Gizem Kerimoğlu; Bulgaristanda zulumler çekmiş bir Türk göçmen ailesinin kızıdır.  Bir erkek kardeşi olan Kerimoğlu; çekirdek bir aileye sahiptir. 2015 yılında Deniz Erdem’den tiyatro oyunculuğu üzerine ders alması ve tiyatroya olan aşırı ilgisi ile oyunculuk deneyimlerine sahip olmak için çalışmaya başlamıştır. 2015 yılının sonlarına doğru 35,5 Akademi de oyunculuk eğitimine devam eden Gizem Kerimoğlu; 1.78 boyunda ve 58 kilodadır.

Bir dönem futbol oynayan Gizem Kerimoğlu; bu arada dizilerde oyunculuk yapmaya başlayarak deneyimini artırma çabası içerisindedir. Oldukça dikkat çekici bir fiziğe sahip olan Gizem Kerimoğlu; 2016 Survivor Yarışmasında Gönüllüler takımına seçilmiştir.