Adana Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. H. Neslihan Önenli Mungan, Adana Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne getirilen Prof. Dr. Osman Kürşat Arıkan ve Halk Sağlığı Müdürlüğü’ne atanan Dr. Kadir Çağlar Çatak’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Ziyaret hakkında bilgi veren Prof. Dr. H. Mungan, "Ortak ve değişmez noktalarımız insan ve sağlık olduğu için kamu hastaneleri ve sağlık müdürlükleri ile iş birliği yapmanın ve hedef beraberliği çatısında birleşerek hareket etmenin kentin ve hekimlerin sorunlarının düzeltilmesi için vazgeçilmez unsurlar olduğunu kanısındayız. Biz de bu düşünce ve beklentilerle Kamu Hastaneleri Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Osman Arıkan ve Halk Sağlığı Müdürümüz Dr. Çağlar Çıtak'ı ziyaret ettik. Tanışmanın yanı sıra karşılıklı dileklerin iletildiği ve ortak projelerin üretilmesinin planlandığı bu ilk ziyaretin tüm sağlık çalışanlarına olumlu yansımasını görmeyi yürekten diliyoruz." diye konuştu.

Vatandaşlara nitelikli sağlık hizmeti sunmak istediklerini belirten Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Kürşat Arıkan ise "Çalışanlarımıza daha kaliteli, huzurlu, adaletli ve güvenli iş ortamı sağlayarak, vatandaşlarımıza daha ulaşılabilir, sürdürebilir ve nitelikli sağlık hizmeti sunmak hedefim olacaktır. Çalışanlarımıza daha kaliteli, huzurlu, adaletli ve güvenli bir iş ortamı sağlayarak, vatandaşlarımıza daha ulaşabilir, sürdürülebilir ve nitelikli sağlık hizmeti sunmayı istiyorum." dedi.

Adana Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Kürşat Arıkan’ın makamından ayrılan Prof. Dr. H. Neslihan Önenli Mungan ve yönetim kurulu üyeleri, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Kadir Çağlar Çatak’ı da ziyaret edip, hayırlı olsun diyerek mesleki konularda istişarede bulundu.