Bursa'da 34 yaşındaki bir kişinin cesedi dere kenarında bulundu. Yapılan incelemede, cesedin, Antalya’da 14 yıl önce asker uğurlama eğlencesinde bir arkadaşını bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla 20 yıl hapis cezasına çarptırıldıktan sonra şartlı tahliye edilen Erdoğan Güler'e ait olduğu ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre; 9 Mart 2001'de Antalya Gebiz Mahallesi 1122. Sokak'taki asker eğlencesinde alkol aldıkları ileri sürülen Erdem Turgut (23) ile Erdoğan Güler (20) tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu alkolün de etkisiyle yanında bulunan bıçağı çıkaran ve çevresine savurmaya başlayan Erdoğan Güler, Erdem Turgut'u kalbindan bıçakladı. Erdem Turgut, ağır yaralı olarak hemen Antalya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Erdem Turgut, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, kan kaybından hayatını kaybetti. Cumhuriyet savcısı tarafından hazırlanan iddianame sonrası, Antalya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davada yargılanan Güler, 20 yıl hapse mahkum oldu.

Yaklaşık 3 yıl önce şartlı tahliye edilen Güler, bir süre önce Bursa'daki ailesinin yanına yerleşti. Güler, dün gece bir arkadaşıyla birlikte Yıldırım ilçesi Karapınar Mahallesi’ndeki gece kulübüne gitti. İddiaya göre Güler, alkol aldıktan sonra kulüpten ayrıldı. Bir süre sonra Güler, eğlendiği gece kulubünün arkasındaki dere kenarında ölü olarak bulundu. Bugün doğum günü olduğu ortaya çıkan Güler'in cenazesi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.