Ankara’da, kontrolden çıkıp takla atan otomobil, kaldırımdaki ağaçları parçaladıktan sonra bir sitenin avlu duvarına çarparak durabildi. Araçta sıkışan Ankara Emniyeti Yunus ekiplerinde görevli polis memuru Fahri Orcan ağır yaralandı.

Kaza, saat 02.00 sıralarında, Yenimahalle'deki Yahya Kemal Caddesi’nde meydana geldi. Fahri Orcan yönetimindeki 06 FHR 01 plakalı otomobil, Eşref Bitlis Caddesi istikametine seyrederken, bilinmeyen bir sebeple kontrolden çıktı. Aşırı hızlı olduğu iddia edilen ve takla atmaya başlayan araç, kaldırımdaki ağaçları parçaladıktan sonra bir sitenin avlu duvarına çarparak durabildi. Otomobilin gövdesiyle motor kısmı birbirinden ayrıldı. Sürücü Fahri Orcan, ikiye bölünen otomobilin içinde sıkıştı. Araçta bulunan ve Orcan’ın kayınvalidesi olduğu öğrenilen Şenay Namal ise kendi imkanlarıyla araçtan çıktı.

Olay yerine ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı polis memuru itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmasının ardından bulunduğu yerden çıkarıldı. Yaralı, ambulansla Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Şenay Namal ise diğer bir ambulansla kontrol amaçlı hastaneye götürüldü. Otomobilin ve çarptığı ağaçların parçaları etrafa dağıldı. Araç çekiciyle otoparka götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.