Taksim’de seyyar arabayla çay satan bir kişi, oğluna doğum gününde hediye ettiği keçiyi tasma takarak yanında gezdirdi. Cumhuriyet anıtının çevresinde otlayan keçi çevredekilerin ilgi odağı oldu.

Taksimde seyyar arabasıyla çay satan Celal Kılıç isimli bir vatandaş, oğluna doğum günü hediyesi olarak memleketi Dyarbakır’dan keçi getirdi. Oğlu Osman Kılıç’la hediye ettiği keçiyi çalıştığı Taksim Meydanı’na getiren Celal Kılıç, ilginç görüntülerin yaşanmasına sebep oldu. Babası tarafından hediye edilen Berduş isimli keçiyi eline aldığı otla besleyen Osman Kılıç, keçiyi zaman zaman Cumhuriyet Anıtı’nın çevresinde bulunan yeşillik alanda otlattı. Meydanda anıtın yanında keçinin otladığını gören turistler ve vatandaşlar, şaşkınlık yaşadı. Keçiyi gören turistler ve çevredeki vatandaşlar bol bol fotoğraf çekti.

Keçiyi oğluna hediye olarak Diyarbakır’dan getirdiğini söyleyen Celal Kılıç, “Bu keçinin adı Berduş’dur bunu Diyarbakır’da oğluma hediye getirdim. Otlanıyor onu büyüteceğim ama hiç kesmeyeceğim. Büyütmek için onu getirdim.” dedi.