Galatasaray'ın Beşiktaş karşısındaki 2-0'lık galibiyeti Taksim Meydanı'nda coşkuyla kutlandı. Galatasarlılar davul zurna eşliğinde sevinç gösterileri yaptı.

Spor Toto Süper Ligi 33. Haftasında Galatasaray, Beşiktaş’ı kendi sahasında 2-0 yendi. Şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakalayan Galatasaray, taraftarlarına da büyük sevinç yaşattı. Karşılaşmanın bitimiyle birlikte çok sayıda Galatasaray taraftarı galibiyeti Taksim Meydanı’nda kutladı. Meşale yakan taraftarlar tezahüratlarla doyasıya eğlendi. İstiklal Caddesi ve Taksim Meydanı Galatasaray taraftarlarıyla doldu.

COŞKUYA EZAN MOLASI

Kutlamalar sırasında ezan okunmaya başlayınca taraftarlar oturarak ezanın bitmesini bekledi. Ezanın ardından sevinç gösterileri kaldığı yerden devam etti. Tarihi tramvay da sarı-kırmızılı taraftarlarla doldu. Tramvay meydana kadan güçlükle ilerleyebildi. Polis ekipleri de Taksim Cumhuriyet Anıtı çevresinde güvenlik önlemi aldı. Otomobilleriyle Taksim’e gelen Galatasaray taraftarları da korna çalıp bayrak sallayarak kutlamalara katıldı.