Kayseri Talas Belediyesi'nde daha temiz bir çevre için 300 çöp konteyneri alındı. İlk konteynerler yeni bağlanan mahallelerde hizmete girmeye başladı.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, haftalık ziyaretler kapsamında yeni bağlanan mahallelerden Yamaçlı'da vatandaşlarla bir araya geldi. Talas'ın 33 mahallesine aynı kalitede hizmeti vermeye çalıştıklarını belirten Başkan Palancıoğlu, temizlik hizmeti için 300 adet çöp konteynırının hizmet girdiğini söyledi. Başkan Palancıoğlu, temizliğin imanın gereği olduğunun altını çizerek, "İlk konteynırları yeni mahallelerimizden dağıtmaya başladık. Bu vesileyle Yamaçlı'dayız. Hayırlı olsun." dedi.

Başkan Palancıoğlu yeni mahallelerdeki beklentiye karşılık vermek için çalıştıklarını ifade ederek, ilkbaharla birlikte Talas'ta gözle görülür hizmet seferberliğinin başlayacağını kaydetti. Başkan Palancıoğlu şöyle konuştu: "Yamaçlı Talas'ın uzak noktalarından biri ama insanları çok sıcak. İhtiyaçlarla ilgili çalışmalar yaptık. Ulaşımla ilgili sıkıntının Büyükşehir Belediyesi'nin yeni otobüs alımıyla giderileceğini düşünüyoruz. Eski köy, yeni mahallemiz olan yerleşim yerlerimizde beklenti var, bunu karşılamaya çalışıyoruz. Bu kapsamda başta meydan düzenlemeleri, çocuk parkları, mini futbol sahaları, ulaşım ve alt yapıyla ilgili çalışmalar yapıyoruz. İlkbaharla birlikte planlamasını yaptığımız park, yol, kaldırım çalışmalarına başlıyoruz. Özellikle temizlik noktasında satın aldığımız konteynırların dağıtımını Yamaçlı'dan başlattık. Talas'ın en uzak noktasına hizmet vereceğiz. İlkbaharla birlikte 33 mahallemiz daha farklı hale gelmeye başlayacak."