Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün kuruluşunun 168. yıldönümü dolayısı ile Yozgat Tapu ve Kadastro 22. Bölge Müdür Vekili Yılmaz Uzun ve personeli, Vali Abdulkadir Yazıcı’yı makamında ziyaret etti.

Vali Yazıcı’ya günün anısına çiçek takdim eden Bölge Müdür Vekili Yılmaz Uzun daha sonra kuruluş yıldönümü programı ve kurumun çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Abdulkadir Yazıcı, mülk edinme hakkının Anayasal hak olduğunu kaydetti. Vali Yazıcı, "Öncelikle 168’inci kuruluş yıl dönümünüzü kutluyorum. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü çok önemli bir görevi başarıyla yerine getirmektedir. Tapu ve Kadastro kayıtları insanlarımızın mülkiyetlerini kayıt altına alırken tarihi gerçeklere de ışık tutması bakımından oldukça önemli." dedi.

Yazıcı, konuşmasını şöyle sürdürdü: “168 yıllık geçmişe sahip olan kurumumuz ve yoğun, özverili çalışmalarıyla zor şartlarda üzerine düşen görevleri en iyi şekilde yapma gayreti ve azmi içinde olan çalışanlarımız, 22. Bölge Müdürlüğümüzün yürüttüğü projeleri de çok başarılı bir şekilde yerine getirmektedir.”