Kayseri’de gözaltına alınıp sonra serbest bırakılan Memduh Boydak ve ailesine vatandaşlardan destekler devam ediyor. Kayseri Erciyes Taraftarlar Derneği Basın Sözcüsü Mehmet İncialan, hazırladığı ilginç pankartla aileye ait fabrika önüne giderek destek verdi.

Taraftarlar Derneği Basın Sözcüsü Mehmet İncialan, Boydak ailesine verdiği destekle ilgili, “He Hacılarlıyım, ne de Boydak çalışanı. Ne de Boydak ailesiyle aynı siyasi görüşü paylaşıyorum. Eve ekmek gitmesine sebep olanların eli öpülür. Ne dediysek o. Söz verdiysek gereğini elbette yaparız. Bugün cuma namazı sonrası Boytaş 1 önündeyim.” dedi.

İncialan, Boydak ailesine ait fabrika önüne destek amaçlı geldiğini belirterek, elinde “Türkiye’nin İstikbal’iyle oynamayın. Boydak; istihdam, vergi, yatırım, spor, hayır işleri. Kayseri sizinle gurur duyuyor” yazılı pankart açtı. İncialan, spor camiasına ve şehirdeki sportif faaliyetlerin gelişmesine Boydak ailesinin önemli desteğinin olduğuna da dikkat çekerek, herkesin bunu bildiğini ve aileye destek vermek zorunda olduğunu dile getirdi.