A Milli Takımı'nın 13 Ekim 2015 Salı günü İzlanda ile Konya Büyükşehir Stadı'nda oynayacağı 2016 Avrupa Şampiyonası A Grubu karşılaşmasının internet üzerinden satılan biletlerinin bitmesi üzerine taraftarlar satış noktalarında uzun kuyruklar oluşturdu.

Milli maç biletleri 'https://bilet.tff.org' üzerinden satışa çıkmasının ardından kısa bir süre içinde tükendi. Taraftarlar internet üzerinden satılan biletlerin tükenmesinin ardından Konya’da kurulan satış gişelerine akın etti. Konya Store, Konya Büyükşehir Torku Arena, Zafer Meydanı Turkcell Cincin ve Kule Site AVM Turkcell Ekopa gişelerinin önünde uzun kuyruklar oluşturan taraftarlar saatlerce güneşin altında beklemek zorunda kaldı.

Zafer Meydanı satış noktası önünde bilet alabilmek için saatler öncesinden kuyruğa giren Mevlüt Felli, “Yaklaşık 2 saat 45 dakikadır buradayım. Sıra azalıyor ama artan bir çoğunluğumuz var. Milletin eşi, dostu, hısım, akrabası çok, onları sırada aralara alabiliyoruz. Böylece uzun zaman burada beklemek zorunda kalıyoruz. Biletlerin internetten satışı gece başlamış ama kısa sürede bittiği söyleniyor. Satış noktaları yeterli değil burada bu kadar kişi güneşin altında beklememesi lazım. Bunun bir sonraki maç için göz önüne alınması gerekir.” dedi. A Millilerin Konya’da oynayacağı İzlanda maçı öncesi heyecanlandığını söyleyen Felli, "Şimdi İzlanda maçı öncesi bir Çek Cumhuriyeti maçımız var. Bu maç bizim için çok önemli. O maçta alınacak sonuçtan sonra taraftar diğer maçlara göre daha ateşli olacak.” dedi.

Bilet kuyruğunun uzunluğundan ve işlemlerin yavaş ilerlemesinden rahatsız olan Muhammet Ali Tuncer ise “2 saattir bekliyorum hiçbir ilerleme yok. Türkiye A Milli Futbol takımının maçı var, bilet satış noktalarında tek gişe var. İlgi fazla fakat bilet satışları sıkıntılı. Birkaç gişe olsa bu kadar yoğunluk olmaz.” diye konuştu.