Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarları bugün Gezi Parkı'na yürüyor. Her iki takımın taraftar grupları, taraftarlara çağrıda bulunarak herkesi bu yürüyüşe davet etti.

Beşiktaş Çarşı Grubu bugün 19.03'te Beşiktaş'ta toplanıp Taksim'e yürüdü. Fenerbahçeli taraftarlar Kadıköy'den hareket ederek 19.07'de AKM'nin önünde bir araya geldi.

Fenerbahçeli taraftarlar Kabataş İskelesi'nde toplandı

Taksim Meydanı'na yürüyecek olan Fenerbahçeli taraftarlar Kabataş İskelesi'nde toplandı.

İşte Beşiktaş Ve Fenerbahçeli taraftar gruplarının yayınladıkları bildiriler;

ÇARŞI 19:03 DEDİ

Beşiktaş'ın dünyaca ünlü taraftar grubu Çarşı bugun akşam 19:03'de Taksim'e Gezi Parkı'na yürüdü.

BJK'nın kuruluş yılı olan 1903 tarihini saat olarak 19:03 yorumlayan taraftarlar. bugün Beşkitaş'ta buluşacak ve Taksim Gezi Parkı'na doğru hareket edecek. 1903 Çarsı tarihin en büyük yürüyüsü olarak nitelendirildi. Yürüyüş Kartal heykelinden taksim Gezi Parkı'na.

KADIKÖY'DEN TAKSİM'E

Fenerbahçe taraftar platformu 12 numara'dan yapılan açıklama şu şekilde:

“Direnişin ilk gününden beri Taksim'de diğer takım taraftarları ile birlikte verilen haklı ve onurlu mücadeleyi sürdüren Fenerbahçe taraftarları, Gezi Parkı eylemine desteği canlandırmak üzere yürüyor. 8 Haziran 2013 / Cumartesi günü 17.00'de Kadıköy İskele'de buluşacak olan Fenerbahçeliler, Kadıköy ”“ Kabataş vapuruyla Kabataş'a geçip, burada kendilerine katılacaklarla beraber Taksim'e yürüyüşe geçeceklerdir.

AKM önünde tüm katılımcılarla birleşen Fenerbahçeliler, buradan harekete geçerek; Gezi parkındaki diğer taraftar guruplarıyla birlikte eyleme destek verilecektir. Yürüyüşe katılacak olan tribün gruplarımız; 1907 Ünifeb, Grup CK, Kill For You, Vamos Bien, Sol Açık, FEDER, Cadde.

Yürüyüş Programı:
*17.00 Kadıköy İskele'de buluşma
*17.30 Kadıköy ”“ Kabataş vapuruyla Kabataş'a geçiş
*18.00 Kabataş'tan Taksim'e yürüyüş
*19.00 AKM önüne varış
*19.07 AKM'den hareket edilerek, Gezi parkındaki tüm taraftar guruplarıyla buluşma.

Lütfen dikkat!!!

Yürüyüşte yalnızca Türk Bayrakları, Fenerbahçe bayrakları ve yanımızda görmek istediğimiz dostlarımızın getireceği diğer takım bayrakları taşınacaktır.

Tüm Fenerbahçelilere önemle duyurulur.”