Yozgat’ın Şefaatli Fatih Ortaokulu, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavında (TEOG) 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak tam puan alan Aslıhan Şahin’i altınla ödüllendirdi.

Fatih Ortaokulu Müdürü Mustafa Ünalan, 2014 TEOG-1 sınavında sorulan 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak tam puan alan Aslıhan Şahin ve derece giren diğer öğrencileri çeyrek altın ile ödüllendirdiklerini söyledi. Öğrencilerin elde ettikleri başarıların kendilerini ve ailelerini gururlandırdığını ifade eden Ünalan, "Bizler Fatih Ortaokulu olarak geleceğimize yön verecek gençlerimizin yetişmesi adına, öğrencilerimize yetenek temelli eğitim veriyor ve onların sınav başarılarının yanında sosyal yeteneklerinin gelişmelerini de sağlıyoruz. Bugün burada TEOG’da tam puan alan öğrencimizi ödüllendiriyoruz. Bu öğrencimizle birlikte sadece bir yanlış yaparak 119 soruya doğru cevap veren 1 öğrencimiz, 118 soruya doğru cevap veren 1 öğrencimiz ve 117 soruya doğru cevap veren öğrencimiz de yine bizlere büyük gurur yaşattı. Bu gururu bizlere yaşatan bütün öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

TEOG sınavından tam puan alan Aslıhan Şahin çok mutlu olduğunu belirterek, "Okuldaki arkadaşlarımla birlikte özellikle son 2,5 ay disiplinli bir çalışma programı uyguladık. Öğretmenlerimizin rehberliğinde grup çalışmalarına katıldık ve başarılı olduk. Başarımızda emeği geçen bütün öğretmenlerimize ve okul idaresine teşekkür ederim." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Fatih Ortaokulu Müdürü Ünalan TEOG-1 sınavında tam puan alan Aslıhan Şahin, bir yanlışı olan Bayramcan Özcan, iki yanlışı olan Ali Dursun ve üç yanlışı olan Derya Duman’ı çeyrek altınla ödüllendirdi.