Mersin'in Tarsus ilçesi D-400 karayolunda bir kamyonet ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Tarsus'a bağlı Yunusoğlu Mahalleri yakınlarında D-400 Karayolunda Adana istikametine gitmekte olan A.A.’nın kullandığı 33 FH 061plakalı kamyonetin sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjden karşı yola geçti. Yolun karşısına geçen kamyonet Yenice istikametinden Tarsus istikametine gitmekte olan üzerinde iki kişinin bulunduğu motosiklet ile kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kaza sonucu motosiklet sürücüsü Fatih Altunkanat(31) ve amcasının kızı olduğu öğrenilen Büşra Altunkanat(18) yola savruldu. Kazada Fatih Altunkanat olay yerinde hayatını kaybederken, motosikletin arkasında bulunan Büşra Altunkanat ise ağır yaralandı.

Olay yerine gelen 112 ekiplerince ağır yaralanan Büşra Altunkanat Medical Park Hastanesine kaldırılırken, hayatını kaybeden Fatih Altunkanat’ın cansız nedeni olay yerinde yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı bildirildi.