Beyoğlu’nda bir dövmeci, tartıştığı müşterisi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Dövmeci yaralanırken olay yerinden kaçan şahıs, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olay 16.00 sıralarında İstiklal Caddesi Ağa Cami Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre dövmeci olduğu öğrenilen Timur A., ismi öğrenilemeyen müşterisiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine olay yerinden hızla ayrılan şahıs, bir süre sonra silahıyla geldi. Belindeki silahı çıkaran şahıs, Altıntaş’ı kurşun yağmuruna tuttu. Bacağından yaralanan Altıntaş, olay yerine çağırılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Şahıs ise olay yerinden kaçmak isterken Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde nöbet tutan polisler tarafından silahıyla birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Bir görgü tanığı, "O bağırmaya başladı. Aşağı gitti geri geldi silah çekti üç el ateş etti. O adam aşağı gitti. Vuran kişi buna dövme yaptırıyordu. Silahı da aşağıda bir yerde attı galiba koştular ama yakalayamadılar." dedi.

Olay yerinde delil toplayan polis ekipleri, soruşturma başlattı.