Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde, 2 günlük hafta sonu tatillerini yakınlarının evinde geçiren aile fertlerinin, evlerine döndüklerinde yatak odalarında hiç tanımadıkları birinin cesediyle karşılaştıkları olayla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Ailenin oğlu S.G.'nin evde uyuşturucu aldığı, ölen kişinin fenalaşması üzerine evden kaçtığı iddia edildi. S.G.'nin hala kayıp olduğu, işe de gitmediği öğrenildi.

Olay, dün akşam saatlerinde, Bahçelievler Mahallesi Gonca Sokak üzerindeki kalıcı konutlarda meydana geldi. İddiaya göre, H.G. ve ailesi hafta sonu tatilini geçirmek için Akmeşe Ayvalı Köyü'ne gitti. Tatil sonrası dün akşam saatlerinde eve dönen aile, yatak odasında tanımadıkları birinin cesediyle karşılaştı. Cesedi görünce şoke olan aile, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekibi, ölen şahısla ilgili bir şey yapılamayacağını belirledi. Polis ekipleri de olay yerinde inceleme başlattı. İnceleme sonrasında ölen kişinin 19 yaşındaki Ünal Gümüş olduğu saptandı. İncelemede, Gümüş'ün aldığı uyuşturucu madde nedeniyle yaşamını yitirdiği iddia edildi. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Ünal Gümüş'ün cenazesi, otopsi yapılmak üzere Asri Mezarlık Morguna kaldırıldı. Gümüş'ün, öğle namazı sonrasında Köseköy Mezarlığı'nda toprağa verileceği kaydedildi.

YENİ AYRINTILAR ORTAYA ÇIKTI

İddiaya göre, H.G. ve ailesi tatil için köye giderken, ailenin çocuğu S.G. evde kaldı. S.G., ölen Ünal Gümüş ile birlikte uyuşturucu aldı. Gümüş'ün fenalaşması üzerine S.G. evden kaçtı. Olay sonrası kayıplara karışan S.G.'nin işe de gitmediği öğrenildi.