Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, CHP Osmaniye Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret ederek milletvekili adayı Nihat Çerçi'ye destek verdi.

Türkiye'nin kalkınması için modeli 6 ilkede bulduklarını söyleyen Feyzioğlu, "Devletçilik, devletin önderliğinde devletin hazırladığı alt yapıyla ileri sanayi hamlesini ileri teknoloji hamlesini yine ancak bu zihniyet hazırlayabilir. Alışveriş merkezi dikmekle, ekonomiyi şişirmekle ekonomik mucize yaşanmaz. Tarihimizde gurur duyalım diye söylüyorum Türkiye cumhuriyeti tarihinin en büyük ekonomik ivmesini sağlayan Mustafa Kemal Atatürk' ün liderliğindeki yapılanlardır. 10 yıldır sata sata bitiremedikleri, ceplerini doldurdukları kitlelere baksın, devlet yatırımlarına baksın, işte mucize oradadır sevgili dostlar. Bu 6 ilkeden vazgeçmek yok, canımız pahasına yok. İlk yola çıktığımda kendimi yalnız hissederdim. Sen de bi yalnızsın, hepimiz kendimizi yalnız sanan milyonlardık ve eğer ortak paydada buluşmayı birbirimizin elini tutmayı başaramasaydık kendini yalnız sanan milyonlar olarak göçüp gidecektik." diye konuştu.

"Kimse bizi önünde diz çöktüremez" diyen Feyzioğlu, "Nihat Çerçi için, Cumhuriyet Halk Partisi için, Türkiye için, çocuklarımız için var mısınız? 24 saati 48 saat yaşayacaksınız, hepinizle tek tek gurur duyuyorum." diyerek Çerçi'ye destek istedi.