Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, uyuşturucu ile mücadelenin Türkiye’de her vatandaşın, her kurumun, her sivil kuruluşun öncelikli görevi olduğunu söyledi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Tepebaşı Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi, Eskişehir Barosu ve Eskişehir Kent Konseyi'nce uyuşturucuyla mücadele amacıyla başlatılan "Hayat Ağacı Projesi" tanıtım etkinliği öncesinde açıklamalarda bulundu.
BU PROJE UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE FARKINDALIK YARATMAK PROJESİDİR

"Bu projenin amacı uyuşturucu da farkındalık yaratmaktır" diyen FeYzioğlu, ‘Ben öncelikle Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ne ve Tepebaşı Belediyesi'ne Eskişehir Barosu'na ve Kent Konseyi'ne ayrı ayrı teşekkür ederim. Vermiş oldukları büyük destekten dolayı. Bu proje uyuşturucu ile mücadelede farkındalık yaratmak projesidir." dedi
UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE TÜM TÜRKİYE'NİN GÖREVİ
Uyuşturucu ile mücadelede tüm Türkiye’de her vatandaşın, her kurumun, her sivil kuruluşun öncelikli görevi olduğunu ifade eden Feyzioğlu, "Bu çerçeve de Türkiye Barolar Birliği olarak el ele uyuşturucu ile mücadele etmek, bir taraftan farkındalık yaratmak, diğer taraftan uyuşturucu mutabakatlarını ihtiyaç duydukları tedaviyi alabilmeleri için güvenli bir köprü oluşturmak üzere, taşın altına elimizi attık. Hep birlikte başaracağımıza inanıyoruz. Her türlü siyasi parti, kaygının dışında, üzerinde tamamen gençler için çocuklar için, milletimiz için bir projedir.’’ diye konuştu.
Konuşmanın ardından etkinliğin yapılacağı salona geçen Feyzioğlu, projede emeği geçen avukatları sahneye davet etti. Etkinlik, protokol konuşmalarının ardından tiyatro gösterisiyle sona erdi.