Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmet Yılmaz ve 26. Dönem Başkanlık Divanı üyeleri Anıtkabir’i ziyaret etti.

Meclis Başkanı İsmet Yılmaz ve Başkanlık Divanı üyeleri, aslanlı yoldan yürüdü. Yılmaz'ın Atatürk'ün mozolesine çelenk koymasının ardından saygı duruşunda bulunuldu. Yılmaz, daha sonra Misak-ı Milli Kulesi'ne geçerek, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı.

TBMM Başkanı Yılmaz, deftere şunları yazdı: "Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 26. Dönem Başkanlık Divanı üyeleriyle birlikte huzurundayız. İlk başkanlığını yaptığınız TBMM üyeleri olarak size şükran borçluyuz. Gösterdiğiniz hedeflere ulaşmak için çalışmaya tüm gücümüzle devam edeceğiz. Milletimizi dünya milletler ailesi arasında saygın bir yere kavuşturmak en temel amacımızdır. Bu doğrultuda insan hak ve hürriyetlerini kökleştirip kurumsallaştırmak, toplumsal refahı artırmak ve huzuru yaygınlaştırmak öncelikli görevimizdir. Ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine çıkarmak için çalışacağımıza 26. Dönem Başkanlık Divanı olarak söz veriyoruz. Ruhun şad olsun.”