-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Yağız Eyüboğlu, TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar ve Memur-Sen Genel Başkan Vekili Günay Kaya ile görüşecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, valiler toplantısı münasebetiyle Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda verilecek öğle yemeğine katılacak. (10.30-13.30-Ankara)

-Başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen İstanbul Mega Proje Tanıtım Toplantısı ile Topkapı Sarayı’ndaki Karahisari Mushafı baskısı tanıtımına katılacak. (10.00-14.00-İstanbul)

POLİTİKA

-TBMM Genel Kurulu'nda İç Güvenlik Paketi'nin görüşmelerine devam edilecek. (14.00-Ankara)

-Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ankara Düşünce ve Araştırma Merkezi’nde (ADAM) 'Bölgesel Dinamikler ve Türkiye' konulu konferansta konuşacak. (19.00-Ankara)

-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği’nin (ELDER) Marriott Otel’deki 8. Sektör Toplantısı'na katılacak. (09.00-Ankara)

-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin altyapı temel atma törenine katılacak. (12.30-Denizli)

EKONOMİ

-İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO) ‘Paranın Başkenti İstanbul Projesi’ basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtılacak. (10.00-İstanbul)

DÜNYA

-Amerika Birleşik Devletleri ve Küba arasında diplomatik ilişkilerin yeniden kurulması için görüşmeler yapılacak. (Washington)

-Ukrayna ordusu, Minsk mutabakatı uyarınca cephe hattındaki ağır silahlarını geri çekmeye devam ediyor. Gelişmeler takip edilecek. (Kiev)

GÜNCEL

-Afganistan’da şehit olan Piyade Uzman Çavuş Adem Şengül’ün cenazesi, bugün ikindi namazını müteakip Büyük Cami'de kılınacak cenaze namazının ardından şehitlikte toprağa verilecek. (Samsun)

-Merhum Başbakan Necmettin Erbakan, vefatının 4. yılında Zeytinburnu Merkezefendi Mezarlığı’ndaki kabri başında anılacak. (10.00-İstanbul)

-Uyuşturucu ile mücadele acil eylem planı çerçevesinde Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, sinema sanatçısı Hülya Koçyiğit, kamu kurumları, sivil toplum örgütleri ve mağdur yakınlarının katılımıyla Uyuşturucu ile Mücadele Çalıştayı düzenlenecek. Grup, çalıştay öncesi ‘Tek Sefer, Ölüme Yeter’ sloganıyla Sular’dan Atatürk Parkı’na kadar yürüyecek. (10.00-13.30-Adana)

-İran eski Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, cuma namazını Ulu Cami’de kıldıktan sonra Bursa Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret edecek ve merhum başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın ölüm yıl dönümü sebebiyle düzenlenecek anma törenine katılacak. (12.30-19.00-Bursa)

-Türk-İş 8. Bölge Temsilciliği, kıdem tazminatı için Şehreküstü’nden Kent Meydanı'na kadar yürüyecek. (16.00-Bursa)

-Refahyol Bakanı: 28 Şubat bin yıl sürecek diyen haklı çıktı

28 döneminde Devlet Bakanı olan Gürcan Dağdaş: “Dün 28 Şubat’ın medya üzerinde estirdiği terör, baskı, o süreçte itirazcı olanların tamamını yaftalayıcı tavır ve bürokrasiyi, siyaseti tamamıyla kuşatan ve teslim almaya çalışan ahlak bugün devam ediyor. Parlamento kuşatılmıştır, siyaset esir edilmiştir, bürokrasi tek tipleştirilmiştir. Yargı, ekselanslarının yargısına dönmüştür. Medya, özgür medya susturulmaya çalışılmaktadır. Dün Genelkurmay’dan ‘Alo’ talimatı 28 Şubat’ta nasıl gazete, televizyon bürolarına ulaşıyor idiyse, bugün daha ağırını bu iktidarla yaşıyoruz. Bence zannediyorum Karadayı’ydı. ’28 Şubat bin yıl yaşayacak’ demişti. O haklı gibi çıktı. 28 Şubat’ın tüm uygulamalarını, ahlaken devam ettiren hatta daha derinleştiren bir yönetimle karşı karşıyayız. O zaman 28 Şubat devam ediyor.”

SPOR

-Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 22. Hafta açılış maçında Galatasaray ile Kayseri Erciyesspor Türk Telekom Arena’da karşı karşıya gelecek. (20.00-İstanbul)

-PTT 1. Lig’de 22. Haftanın açılış maçında Boluspor ile Bucaspor Bolu Atatürk Stadı’nda karşı karşıya gelecek. (19.00)

-UEFA Avrupa Ligi’nde Liverpool’u konuk eden Beşiktaş’ta maçla ilgili gelişmeler takip edilecek.

-Süper Lig takımlarının 22. Hafta maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek.