Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü tarafından, 'Güvenli Trafik, Güvenli Yarınlar Projesi' faaliyetleri doğrultusunda kentin çeşitli yerlerindeki billboardlara, vatandaşları bilgilendirici ve uyarıcı afişler asıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü TDP Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen, 'Engelliler Destek (EDES) Programı' kapsamında, kaza sonucu meydana gelen ölüm,yaralanma, geçici ve kalıcı sakatlanmalar ve maddi kayıpların en aza indirilmesini hedefleyen çalışmalar başlatıldı. Kırşehir’in çeşitli yerlerindeki billboardlara, vatandaşları bilgilendirici, bilinçlendirici ve uyarıcı nitelikte afişler asıldı.

TDP Şube Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Trafik kazalarından dolayı meydana gelen engelliliğin nedenleri ve önlenmesine yönelik, koruyucu, önleyici, hizmetlerin niteliğinin yükseltilmesi ve yaygınlığının artırılması çalışmalarımız sürdürülmektedir. Önleyici polislik hizmetlerine yönelik, trafik güvenliği, trafik kültürünün geliştirilmesi, ilk yardım ve kurtarma çalışmalarının kalitesinin yükseltilmesi amacıyla vatandaşlarımız bilgilendirmeye devam edilecektir” ifadeleri kullanıldı.