Muş'ta doğuştan sağ kulağı olmayan 12 yaşındaki Yusuf, destek bekliyor. Arkadaşlarının alay etmesi nedeniyle Yusuf'un psikolojisi bozulmuş. Sırası ile bir dizi ameliyatlar geçiren Yusuf'un işi ailesinin tüm birikimleri bitmiş durumda. Kalbi delik ve astım Hastası da olan Yusuf'un kulak kepçesinin yapılması için baba Selahattin ve anne Güneş Bilkiç çifti yardım severlerden destek bekliyor.

Televizyonda yüz nakli haberleri gördüğünü belirten baba Selahattin Bilkiç, maddi olarak tükendiğini ve devletin ve hayırseverlerin kendisine destek vermesini istedi. Oğlunun şifaya kavuşmasını arzu eden baba Bilkiç, şunları söyledi: "Oğlum 2003 doğumlu ve doğduğunda Mersin Üniversitesinde kalbinin delik olduğunu tespit ettiler ve üfürerek kapatıldı. Doğuştan kulağının olmadığını söylediler. 6 yaşından sonra ameliyat yapmamız gerektiğini söylediler. Altı yıl geçtikten sonra ameliyatlara başladık. Estetik cerrahi 2 ve 3 ameliyat yaptıktan sonra beni kulak burun boğaza gönderdi. 4 defa ameliyat yaptılar ve kulağı kapandı. Kendi gücümle bunları yapıyorum ve tükendim. Devletimden ve yardımseverlerden destek bekliyorum."

Akdeniz Üniversitesi'nde yüz naklinin yapıldığı haberlerini televizyonda gördüğünü ifade eden baba Bilkiç, "Yanık ünitelerinde ve her türlü çare var. Devlet ve büyüklerimin de acaba bana bir yardımı olur mu? Oğlumun şifaya kavuşmasını istiyorum" dedi.

"BENİMDE KULAK KEPÇEM OLSUN"

Doğuştan kulak kepçesi olmayan 10 yaşındaki Yusuf, arkadaşlarının kendisi ile alay ettiğini kaydederek, "Benim de kepçe kulağım olsun. Beni tanımayanlar bana kulaksız diyor ve alay ediyorlar. Kulağımın yapılmasını istiyorum." dedi.

Anne Güneş Bilkiç ise, "Yardım bekliyoruz. Oğlumun tedavi edilmesini istiyorum. Kulağı yok ve okula gittiğinde dalga geçiyorlar. Bizde artık tükendik ve kirada oturuyoruz. Eşim çalışmıyor ve kredi çekmiş borç altında. Hem astım bronşit ve tüp kullanıyor. Birde 4 ile 5 defa ameliyat oldu, artık gücümüz yetmiyor" şeklinde konuştu.