Denizli’de düzenlenen Türkiye Halk Oyunları Federasyonu (THOF) Kulüpler Arası Tekeler Grup Yarışları’nda Türkiye birincisi olan 'Yıldızlar Grubu', Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret ederek kupa ve madalya coşkusunu paylaştı.

9-14 yaş aralığında 28 başarılı çocuktan oluşan Yıldızlar Grubu, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu’nun bu yıl Denizli’de düzenlediği yarışmadan birincilikle döndü. Ankara, Burdur, Isparta, Antalya ve Afyon gibi Türkiye’nin pek çok ilinden kulüplerin katıldığı yarışmaya, Antalya yöresinden sundukları halk oyunları gösterisi ile Yenimahalle’nin Yıldızları, damga vurdu.

Ankara’ya birincilikle dönen ekip kupayı Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a getirdi. Gençleri tek tek kutlayan Yaşar, “ Yenimahalle’mize güzel bir armağan getirdiniz. Hepinize çok teşekkür ediyorum. İlçemiz spor, eğitim, sanat gibi birçok dalda başarılara imza atıyor. Ben de bununla gurur duyuyorum. Sizlere olan desteğimiz her zaman devam edecek. Yolunuz açık olsun.” dedi.